|
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
içinde .HEX , devre şeması , parça listesi , ve HEX programı var kolay gelsin
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
||||
|
||||
|
ya tamam ii guzel de english bu anlamıoruz!
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşım bi teşekür et arkadaşa konu ile ilgilendiği için sonra şikayetlerini sun zor olan şeyleri istiyosunuz sonrada teşekür etmeden direl şikayete başlıyosunuz ayıp !
|
||||
|
||||
|
bu devreyi yaptım ama hex dosyası yüklenmiyor hata veriryor yüklerken nedendir sence ?
|
|
|
||||
|
||||
|
emeğine sağlık arkadaşım...
|
|
|
||||
|
||||
|
Süper bi paylasım cok tskler calısmalarının devamı dilegı ıle ...
|
|
|
||||
|
||||
|
merhaba;
rica etsem dosyayı tekrardan rapideshare e koyabilir misiniiz? teşekkürler. |
|
|
||||
|
||||
|
kardeşim devreyi yaptım motor kısımları tamam ama alt tarafta bi arıza var devreyi çalıştırdım kafasına göre hareket ediyor
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar ben be devreyi üniversitede yapacağım malzemeleri aldım yanlız yapanlar ve tamamen çalıştıranlarla irtibata geçmem gerek yada problemleri söylermisiniz. ve rapidshare e tekrar atarmısınız hex dosyası gerekli
|
|
|
||||
|
||||
|
hacııı hata veriyor ya,şu siteden faydalanmayı çok istiyorum ama mümkün olmuyor bir türlü:S:S:S
|