|
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: duzetme, photoshop, resim |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Fotoğraflarımızda dişlerimizin sarı çıkmasını istemeyiz . Belkide bu yüzden fotoğraf çekilirken ağzımızı bile açmıyoruz .İşte bunu düzeltmek photoshopla elimizde Ama benim tavsiyem dişleri fırçalamak.
Ben bu işi Photoshopla yapmak istiyorum diyenler için buyrun ;Tabi öncelikle photoshop açıyoruz. Fotoğrafımızı buraya alıyoruz. Lasso aracını seçerek tabi dişetlerine taşmayacak şekilde fotoğrafta gördüğünüz gibi dişleri seçiyoruz.Secimi yumuşamak için Feather kutusuna 1-2 değeri giriyoruz. ![]() Daha sonra image>Adjustments>hue/saturation menülerini kullanarak karşımıza gelen seçenekte Yellow seçeneğine tıklıyoruz.Saturation sürgüsünü sola doğru çekiyoruz.Sarılık ortadan kalkacaktır. Dişleri parlatmak içinde son olarak aynı pencerede Master'ı seçip Lightness sürgüsünü sağa doğru sürükleyin fazla çekerseniz rutuş yaptığınız belli olur. ![]() İŞte sonuç tabi burdaki bayanın dişleri zaten güzeldi çok fazla katkım olmadı ![]()
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ellerine sağlık bana bir pro. fotoshop linki verebilirmisin (kullanışlı olsa iyi olur!)
|
|
|
||||
|
||||
|
Burdan başka bir sitenin adını vermem hoş olmaz .Google dan aratırsan sırf photoshop üzerine eğitim veren siteler var. Bu arada benim diğer iki resmime ne olmuş görünüyorlardı.
|
|
|
||||
|
||||
|
googleden kaç kere yazdım ahlaksız siteler çıkıyo
yada paralı vardı varsa özelden atabilirmisin |
|
|
||||