|
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: autodesk 3ds max |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
![]() Autodesk 3ds MAX 2010 32&64 bit (Full DVD) - 3.5 Gb Autodesk ile daha az zaman 3ds Max 2010 yazılım çarpıcı 3D modeller oluşturun. Bu tam ve görüntüleştirme çözüm 3D modelleme, animasyon özellikli üst oyunlar ve ödül-film ve video içeriği kazanan satış üretmek için kullanılır. Bu hızlı gerçekçi karakterleri oluşturmak için tercih edilen araçtır, sorunsuz CG efektleri, çene oyunlar veya bırakarak üst kaliteli film ve televizyon içerik. Gelişmiş toolsets size 3D ortamda istediğiniz şekilde oluşturmak, izin karmaşık sahneleri yönetmek, ve gelişmiş yazılım birlikte ve boru hattı entegrasyon destek yararlanın. (çeviri by Google) The composition of the disk ![]() ![]() ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Depositfiles: (Size: 3.5 Gb) [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Rapidshare: (Size: 3.5 Gb) [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kurulum Hakkında deneyen kullanıcımızdan; Alıntı:
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkürler
|
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkürler Hocam
|
|
|
||||
|
||||
|
yukleyecegim ins calisir.calisirsa buraya yazarim.
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaslar basari ile yukledim fakat crack islemini yapamadim...bunun hakkinda bilgisi olan yardimci olabilirmi.
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaslar x86 klasorunun icindeki dll yi programin ana dosyasinin icine atin direk programa giriyor fakat cok zorladi... benim makinem 2.2 core duo islemmci 4 mb 2L cash on bellege sahip ve 512 turbo cash ekra n kartim war ( 256 tam paylasimsiz. ) 4 MB 2 L cash on bellek okuyucum olmasina rahmen acana kadar cani cikti belki 20 25 tane site acikti
ondandir ama ram im 1 gb ve 667 mhz en yakin zamand a 2gb 800 mhz ram alicam ins onda daha seri calisir...bu program inanilmaz guzel.bu siteye cok tesekkür ederim.Not : Bilgisayarimda Knight online-- Netcad-- Autocad --Microstation hepsi acikken banamisin demezdi.... sanirsam windowsu kurarken hata yaptim...xp kullaniyordum sildim ustune wista kurdum fakat bilgisayari baslatirken bana xp mi wistami dire bir seçenek getiriyor.ki buda bilgisayarda cift isletim sisteminin oldugunu ve bununda bilgisayari gereksiz kasacagini biliyorum.umarim sorun bundandir... Program cok guzel..İns 3dmax in pri oluruz.da hem sevdiğimiz bir isi yapar hem de para kazaniriz....sevgilerle... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
eywww..................
|
|
|
||||
|
||||
|
linkler açılmıyor bir türlü sorun nedir anlamadım
|
|
|
||||
|
||||
|
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Linkler sorunsuzca indi fakat mazur görün ben setup bulamadım :S linklerden çıkan dosyada 3dsMax2010 ve crack klasörü war. 3dsMax2010 klasörünün içinde setup yok en azından ben göremedim nasıl kuruluma başlayacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|